Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
  Принтирай

впечатление от оператори?
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 12:02 am 

бихте ли сподели впечатленията си от различните оператори? как е покритието и скоростта на макстелеком, 1one и некском и доволни ли сте от услугите им?

Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  

Re: впечатление от оператори?
МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:05 pm 

licho написа:
бихте ли сподели впечатленията си от различните оператори? как е покритието и скоростта на макстелеком, 1one и некском и доволни ли сте от услугите им?

hi, аз все още съм абонат на БТК и не съм особено доволен, та търся алтернатива и се ровя тук-там. Ти имаш ли някакви впечатления? В сайта на 1 One информацията за WiMax услугата е доста оскъдна, но май оборудването се предоставя безплатно, за качество нямам идея, но доста се рекламират.
Макс Телеком мисля, че предлагат някакви ценови промоции, но какво е качеството им покритие?! Същите бяха заявила, че до края на годината ще има 90% покритие, но дали е така?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2009 10:51 am 

marto написа:
licho написа:

hi, аз все още съм абонат на БТК и не съм особено доволен, та търся алтернатива и се ровя тук-там. Ти имаш ли някакви впечатления? В сайта на 1 One информацията за WiMax услугата е доста оскъдна, но май оборудването се предоставя безплатно, за качество нямам идея, но доста се рекламират.
Макс Телеком мисля, че предлагат някакви ценови промоции, но какво е качеството им покритие?! Същите бяха заявила, че до края на годината ще има 90% покритие, но дали е така?

1one изглеждат за момента най-перспективини. дано по-бързо пуснат мобилните си устройства и да са на нормална цена. макар че пише скорости до 4 Mbit/s дали се стигат толкова реално не се знае :).

некском предлагат много скъпо услугата.

а макстелеком всяка година разправят че ще стигнат 90% покритие. за тях казват след ъпгрейда на мрежата се влошили нещата, а и последните месеци имаха проблеми, така говореха по медиите.
ползвал съм макстелеком в началото и скоростите бяха добре и връзката бе стабилна.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 13, 2009 7:19 pm 

Ами аз ще вдигна палец нагоре за мобилния интернет на макстелеком

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 8:54 pm 

абе последните месеци работят по покритието макстелеком, съдейки от сайта им де, не съм ходил да им го проверявам. ама поне вдигат някакъв шум около себе си, пък другите като че ли са се умълчали :roll:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:13 pm 

МаксТелеком - те са за сега. Макар и по-бавно от очакванията, но напредват. Е, проблеми колкото щеш - ама нали са за това: да ги решават.
Ползвам от скоро флашката - много добре се държи, дори и по време на движение в колата.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2009 6:37 pm 
Site Admin
Аватар

valkata написа:
МаксТелеком - те са за сега. Макар и по-бавно от очакванията, но напредват. Е, проблеми колкото щеш - ама нали са за това: да ги решават.
Ползвам от скоро флашката - много добре се държи, дори и по време на движение в колата.

Радвам се да го чуя, пожелавам ти да си ползваш флашката дълго и да нямаш никакви проблеми.

Би ли споделил повече впечатления, за нас, посетителите на този форум:
Скорости, down & up как са?
Има ли покритие навскякъде в София на открито? А на закрито как е? Пробвал ли си на различни да видиш какво е нивото на сигнала, например в панелка, в МОЛ-а с дебелите стени, в някоя офис сграда със стъклена фасада или пък в мазе/подлез?
Ако се случи да ти прекъсне връзката в движение, за колко време се възстановява?

и т.н., ще ти бъдем много благодарни ако ни разкажеш повече.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 12:10 pm 

Вчера пробвах в залата по борба на Дианабад с Макс Телеком-ската флашка. Доста бетон и решетки има там и много ме зарадва - никакви грижи! Добър сигнал и бърза работа при това в мазето. Определено съм доволен!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]